De Verbouwing (uitgevoerd 3-4-5 januari 2014) bij DepotZ

DE FOTO's

foto10

foto11

foto12

foto13

foto14

Artikel De Haarlemmer 19-12-2013artikel

Artikel Haarlems Dagblad 2-1-2014artikel

De Verbouwing

Er komt heel wat kijken voor een verbouwing: steigers, ladders, gipsplaten, schuurmachine, deurtjes, kozijnen, bouwlampen en dan hebben we het nog maar niet over het vinden en huren van een geschikte locatie in Haarlem.
In het laatste kwartaal van 2013 wil Depot Z toch graag haar publiek een productie presenteren en daarom wordt er nu hard gewerkt aan de De Verbouwing van Carver.
Korte synopsis: Thomas en Ylka wonen al enige tijd met elkaar samen, maar dat gaat toch wat minder gemakkelijk dan in het begin leek. Een verbouwing van het huis, waarbij ieder een eigen privé-deel heeft en er een gezamenlijke ruimte is, lijkt een ideale oplossing. De twee klussers Ben en Mike zijn ingehuurd om dat voor hen uit te werken. Maar al snel schuurt het aan alle kanten, in één mooie lange beweging, met de nerf mee.
De voorstelling wordt op locatie in Haarlem uitgevoerd op 3 tot en met 5 januari 2014, passend bij de filosofie van Depot Z. Net zoals bij het eerder opgevoerde Scenes uit een huwelijk en Festen willen we dat het publiek boven op de voorstelling zit als voyeuristische participanten.
Zie voor Deze productie ook; www.voordekunst.nl/deverbouwing

Hoera!!!! De fondsenwerving is geslaagd, het beoogde streefbedrag is gedoneerd. We willen iedereen die bijgedragen heeft hiervoor hartelijk bedanken! (zie ook de bovengnoemde site)

 

 

 

 

© www.mijn-eigen-website.nl (design)